As a boutique agency, The Branding Boutique, strategically selects the right route and combination of tools to activate and elevate your brand – locally and globally. We are the new strategic architects.

Contact

Margreet van den Heuvel
+31 6 204 86 86 3

Edwin Schoon
+31 6 524 82 16 3

Nieuwe website NRC online!

De nieuwe website van NRC Non-ferro Recovery Company staat online! 

NRC Non-ferro Recovery Company wint door middel van speciale zelfontwikkelde scheidingsinstallaties ferro en non-ferro metalen uit afvalresten. Hierdoor krijgen de teruggewonnen metalen een tweede leven en kan deze afvalstroom verder worden opgewerkt tot hoogwaardige grondstof.

Door gebruik te maken van het brand key model hebben we in een aantal intensieve sessies de kern van NRC in kaart gebracht. Het resultaat heeft de basis gelegd voor een vernieuwing van de merkidentiteit maar ook voor de strategie en marktbenadering. Daarnaast waren wij verantwoordelijk voor het UX design, copywriting en de coördinatie van het design en technische ontwikkeling van de nieuwe website.

> Bekijk de nieuwe website https://www.nrc-nl.com