Als ‘boutique’ bureau selecteert The Branding Boutique strategisch de juiste route en combinatie van tools om uw merk te activeren en te verheffen – lokaal en wereldwijd. Wij zijn de nieuwe strategische architecten.

Contact

Margreet van den Heuvel
+31 6 204 86 86 3

Edwin Schoon
+31 6 524 82 16 3

Ontstaan op het strand

The Branding Boutique: ontstaan op het strand uit een stroom van gedachten dat dingen anders kunnen. Dat elk merk en elk persoon uniek is. Dat een aanpak persoonlijk en onderscheidend moet zijn. Een boutique bureau dat zich richt op gespecialiseerd werk voor een beperkte klantenlijst. Samen met de klant doordringen tot de kern van het merk. Waar het proces persoonlijk, proactief en vol passie wordt aangepakt zonder de authenticiteit van het merk uit het oog te verliezen:

The Branding Boutique – Authenticiteit is een kunst.

Geïnspireerd door de zee

Gefascineerd door de zee, de kleur, ruwheid en kracht. Elke minuut is het uitzicht anders. Het brengt rust en geeft nieuwe energie. Het werk dat we doen doet een beroep op onze hersenen en er wordt vaak gevraagd hoe we elke keer weer nieuwe ideeën krijgen. Door door de branding te lopen en het zout in onze haren en het zand tussen onze tenen te voelen.

The Branding Boutique is gevestigd in Zeeland, Nederland. De naam zegt het al. Land en zee, land in de zee. Met 650 kilometer kust, is de zee altijd dichtbij. En de rust en ruimte om nieuwe inspiratie te vinden en nieuwe ideeën te krijgen.

Branding Strategist - Founder

Brand Strategist

Ontdekken | Definiëren | Ontwerpen | Opleveren

Structuur aanbrengen in het proces.

100

Ontdekken

Ontdekken is waar we met veel mensen praten, veel vragen stellen en elk stukje data analyseren dat we in handen kunnen krijgen. Het kan via interviews of workshops met belanghebbenden, concurrentieanalyse, communicatie, media- en sociale media-audits en online gedragsonderzoek.

100

Definiëren

Definiëren is waar ons leren wordt omgezet in bruikbaar inzicht en strategische richting. Het is een iteratief proces dat we samen met u doen. Als we klaar zijn, heeft u een handleiding voor positionering, marketing en afstemming van het merk. Meestal met een competitieve marktpositie en kansen, doelgroepen, prestatiedoelstellingen en statistieken, geïntegreerde marketing, media en creatieve strategieën en tactieken en een praktisch merkplatform, inclusief positie, propositie en belangrijke aanspraken.

100

Ontwerpen

Ontwerpen is niet alleen de creatieve uitdrukking van het merk; het is het creëren van de context, de inhoud en de verbinding tussen het merk en de klant. Het kan gaan om merkimago- en identiteitsprogramma’s, digitale en traditionele creatieve advertentieconcepten, gerichte (online en offline) marketingprogramma’s en communicatieplannen.

100

Opleveren

We kunnen de oplossingen opleveren die u implementeert, of, als u dat wilt, kunnen we de uitvoering op ons nemen. Door onze ervaring met multi-channelplatforms weten we hoe we dingen op tijd, binnen het budget en met de juiste statistieken kunnen afhandelen om resultaten te meten. We kunnen helpen met creatieve productie en plaatsing, website-ontwikkeling en -beheer, projectbeheer en het genereren van inhoud.