As a boutique agency, The Branding Boutique, strategically selects the right route and combination of tools to activate and elevate your brand – locally and globally. We are the new strategic architects.

Contact

Margreet van den Heuvel
+31 6 204 86 86 3

Edwin Schoon
+31 6 524 82 16 3
Villa Duinstaete

Villa Duinstaete in beeld

In opdracht van Zorggroep De Laren coördineerde wij de filmopnames van Villa Duinstaete in Bloemendaal. Naast de voorbereiding en het draaiboek, waren wij verantwoordelijk voor de setting, begeleiding van de opnames op locatie en de montage. De film brengt de luxe en sfeer van deze kleinschalige woonzorgvoorziening uitgebreid in beeld. Villa Duinstaete is de zevende en nieuwste villa van Zorggroep De Laren en heeft een unieke ligging aan de rand van de duinen in Park Brederode in Bloemendaal. In de villa is alle mogelijke zorg dag en nacht beschikbaar.