As a boutique agency, The Branding Boutique, strategically selects the right route and combination of tools to activate and elevate your brand – locally and globally. We are the new strategic architects.

Contact

Margreet van den Heuvel
+31 6 204 86 86 3

Edwin Schoon
+31 6 524 82 16 3
Reclamebureau Zeeland

Marketingbureau in Zeeland

The Branding Boutique is een brandingbureau gevestigd in Zeeland. Een ‘boutique agency’ die zich richt op gespecialiseerd werk voor een limited client list. Samen met de klant dringen we door tot de kern van het merkvraagstuk. Waar het proces persoonlijk, proactief en vol passie wordt afgehandeld zonder de authenticiteit van het merk uit het oog te verliezen. Waar branding staat kunt u ook marketingbureau, communicatiebureau of reclamebureau lezen, tenslotte houden we ons niet alleen bezig met strategisch advies over hoe een merk te positioneren maar met onze creatieve disciplines kunnen we die ook vertalen naar communicatiemiddelen en campagnes.

Het Zeeuwse DNA van nuchter, aards, authentiek, maar vooral echt is ook ons DNA. We houden niet van praatjes, maken dingen niet mooier dan ze zijn, maar komen met praktische en doelgerichte oplossingen waar u in de dagelijkse praktijk echt iets mee kunt. Als gespecialiseerd brandingbureau in Zeeland helpen we bedrijven en ondernemers in Zeeland en ver daarbuiten hun doel te bereiken.

Met meer dan 25 jaar gezamenlijke ervaring in het veld kennen we de weg in veel verschillende sectoren van de offshore industrie tot het bouwen van jachten en van hospitality tot chemie. Wij zijn uw partner om ervoor te zorgen dat uw merk opvalt. Of uw bedrijf nu groot of klein is, of u nu al een gevestigd of gloednieuw merk bent, of het nu gaat om een kort project of een langdurige relatie. Wij werken zowel voor beursgenoteerde multinationals als mkb-bedrijven binnen en buiten Zeeland, neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarom Zeeland

Gefascineerd door water, de kleur, ruwheid en kracht. Elke minuut is het uitzicht anders. Het brengt rust en geeft nieuwe energie. Het werk dat we doen heeft een grote impact op onze hersenen en er wordt vaak gevraagd hoe we elke keer weer nieuwe ideeën krijgen. Door door de branding te lopen en zout haar en zanderige tenen te krijgen. The Branding Boutique is gevestigd in Zeeland, Nederland. De naam zegt het al. Land en zee, land in zee. Met 650 kilometer kust, is de zee altijd dichtbij. En komen wij dichter bij de rust, de ruimte, om nieuwe ideeën op te doen.

Zeeland staat voor rust en ruimte, maar ook voor industrie en ondernemerschap. Zeeland is de thuisbasis van één van de Nederlandse wereldhavens, met directe toegang tot de Noordzee en strategisch gelegen tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen. Zeeland is zeer geïndustrialiseerd en beschikt over een van de grootste chemische clusters in Noordwest-Europa. Belangrijke spelers in de wereldwijde chemische industrie, agro-industrie en offshore-industrie profiteren van de centrale locatie, superieure logistieke infrastructuur, de vele synergieën die hier worden gecreëerd en de gunstige leef- en werkomstandigheden.

Bovendien loopt Zeeland voorop op het gebied van offshore wind en biedt het vele aantrekkelijke locaties voor logistieke bedrijven. De Zeeuws-Gentse fusiehaven North Sea Port – de derde zeehaven van Nederland en de nummer tien van Europa – is een ware Europese hub en biedt betrouwbare multimodale verbindingen.

Onze belangrijkste diensten

Merkstrategie / merkcreatie / branding / merkbetrokkenheid / marketing / communicatie / interne communicatie / reclamecampagnes / sociale media / public relations / design

 

> Lees meer over ons en wat we doen!